Ledige stillinger

ROM Eiendom AS er et av landets ledende eiendomsselskaper. Selskapet eier, forvalter og utvikler eiendommer og kollektivknutepunkter over store deler av landet. ROM har 990 bygg med et forvaltningsareal på 730.000 kvadratmeter. Utviklingspotensialet er på cirka to millioner kvadratmeter, og vi har om lag 100 igangsatte utviklingsprosjekter.

1. mai 2017 blir ROM en del av Bane NOR, og vil dermed bli en del av et konsern med mange muligheter innen flere forretningsområder. Vi utgjør divisjon Knutepunkt og eiendom med ca. 200 medarbeidere i et profesjonelt og helhetlig eiendomsmiljø. De fleste medarbeiderne har sitt arbeidssted i Oslo. I tillegg har divisjonen regionskontor i Trondheim, Kristiansand, Stavanger, Skien og Bergen og lokale medarbeidere på stasjoner og verksteder rundt om i landet.

 


 BaneNOR_logo_CMYK_sort_1

Det er tre ledige stillinger i Bane NOR, Knutepunkt og eiendom:

Konseptutviklingsleder - Knutepunkt og eiendom

Vi søker en leder for konseptutvikling. Dette er en nyopprettet stilling i en nyopprettet avdeling (Konsept og plan) i Knutepunkt og eiendom. Vil du bli med på å utvikle konsept for fremtidens knutepunkt i et av landets mest spennende eiendomsmiljøer?  

Les mer om stillingen og søk her. 

 

Seniorrådgiver arealoptimalisering - Knutepunkt og eiendom

Vi søker en Seniorrådgiver for arealoptimalisering som vil bli sentral i arbeidet med optimalisering av eiendomsportefølje og kategorisering av denne i forhold til formål. 

Les mer om stillingen og søk her.

 

Anskaffelse- og kontraktsleder - Knutepunkt og eiendom

Vi søker en Anskaffelse- og kontraktsleder. Dette er en nyopprettet stilling i en ny og proaktiv Bane NOR. Vil du være med å bidra i utvikling av et av landets mest spennende eiendomsmiljøer?
Anskaffelse og kontraktsleder vil inngå i ledergruppen i Eiendomsfaglig stab og vil arbeide tett med andre avdelinger i Knutepunkt og eiendom, og andre divisjoner i Bane NOR.
 

Les mer om stillingen og søk her.


Ønsker du å sende oss en åpen søknad? Send den til vår HR-sjef Tine Wenner.